Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

ΠΡΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ....

Να κάνω μια ερώτηση προς Ηράκλειο μεριά... εκείνη η υπόσχεση για το ταρτάν που βρίσκεται; Όπως έμαθα απο τον δήμο έχουν κάνει όλες τις απαιτούμενες ενέργειες εδώ και καιρό, τι συμβαίνει και δεν αρχίζει το έργο; 
Μήπως τελείωσαν τα χρήματα των υποσχέσεων; Όχι τίποτα άλλο αλλά καλό είναι να δείτε και την περίπτωση μας κάποτε, ονόματα δεν γράφω αλλά είναι επιτακτική ανάγκη να ειδικά τώρα να υλοποιούνται οι υποσχέσεις..... εκλογές άλλωστε έρχονται όπως λέτε.
Να μην ξεχάσω οτι και έχετε ανακοινώσει οτι θα φτιάξετε γρήγορα (5χρόνια τώρα) και το κομμάτι του δρόμου απο την γέφυρα των Νοπηγειων ώς και το Μελλισουργειό.... που είναι σκοτώστρα ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: