Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ

με τον κόκκινο κύκλο η παλιά θέση
με τον κίτρινο η νέα θέση που προτείνεται 
Ανοικτή συγκέντρωση θα έχουμε αύριο στον Πλάτανο από την "Επιτροπή της Λιμνοδεξαμενής Πλατάνου". Στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου στις 19.30  θα μαζευτούν οι παραγωγοί και οι κάτοικοι για να κουβεντιάσουν τις τελευταίες εξελίξεις αλλά και τι θα κάνουν μετά την άρνηση του δήμου να υλοποιήσει την πρωταρχική μελέτη.
Άλλη μια συγκέντρωση που ελπίζουμε να "μαζέψει" αυτούς που ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη του τόπου. 
-Αλήθεια η δημοτική μας αρχή θα παραβρεθεί ή θεωρεί το θέμα λήξαν; Αν και απ΄ότι ξέρω ο δήμαρχος δεν θα μπορέσει να παραβρεθεί επειδή είναι στην Θεσσαλονίκη.
Πάντως οι κάτοικοι είναι κατά 90% υπέρ της παλιάς μελέτης και αυτό φάνηκε και στις ως και σήμερα συναντήσεις που έχουν γίνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: