Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Η ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ

Αύριο Τετάρτη για δεύτερη χρονιά, ο Δήμος Κισάμου και η Κ.Ε.ΔΗ.Κ και καιρού επιτρέποντος, διοργανώνουν στην παραλία τελωνείου στην Κίσαμο, τη Νύχτα των Ευχών. Η Νύχτα των Ευχών καθιερώνεται στην Κίσαμο ως η πιο λαμπρή χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, όπου μικροί και μεγάλοι στέλνουν τις ευχές τους, προσωπικές ή μη και παράλληλα βοηθούν άπορους συνανθρώπους μας, κρατώντας τρόφιμα ή άλλα είδη πρώτης ανάγκης. Μια Νύχτα Αγάπης, επικοινωνίας των Δημοτών της Κισάμου και όχι μόνο, αλλά και διασκέδασης.
Από την ομορφότερη Νύχτα των Χριστουγέννων στην Κίσαμο, δεν θα μπορούσε να λείψει η ομορφότερη γυναίκα της Κρήτης για το 2016! Η φετινή Miss Κρήτη, Κατερίνα Πασαλάρη με καταγωγή από την Κίσαμο θα λαμπρύνει με την παρουσία της την εκδήλωση και θα έχει την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με μικρούς και μεγάλους. 
Σας περιμένουμε λοιπόν στις 21.00 στην παραλία Τελωνείου για να περάσουμε μια "μαγική" χριστουγεννιάτικη Νύχτα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: