Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2016

ΤΟ ΤΡΑΙΝΑΚΙ ΤΟΥ ΝΕΣΚ

Ντυθείτε καλά, αν και φέτος έχει προστατευτικά για το κρυο, και να πάτε μια βόλτα με το τραινάκι που μας έφερε ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος της πόλης. Θα κάνει βόλτες στην πόλη της Κισάμου, απο τις 10 το πρωί ως αργά το απόγευμα και μετά θα φύγει για Πλάτανο όπου θα κάνει και κει κάμποσες βόλτες απο τις 16.30 εώς και τις 18.00.

1 σχόλιο:

Revekka Rooms είπε...

Έπρεπε να περάσει και από την πλατεία μουσείου, υπάρχει άπλετος χώρος, εξευτελισμενοι όσοι παρκάρουν με τις ώρες για να πίνουν καφέ. Όταν θα γίνει ατύχημα τι θα λένε; Περρακης Κώστας.