Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016

ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟΥ ΣΤΑ ΛΙΒΑΔΙΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΚΕΦΑΛΙΟΥ

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας του Δημάρχου Κισάμου Θοδωρή Σταθάκη με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, ο τελευταίος δεσμεύτηκε να αναλάβει (ως Περιφέρεια Κρήτης) τα έξοδα για την αποκατάσταση της σοβαρής ζημιάς του αντλιοστάσιου, το οποίο τροφοδοτεί νερό ύδρευσης σε 50 οικογένειες που μένουν μόνιμα στα Λιβάδια της Τοπικής Κοινότητας Αμυγδαλοκεφαλίου, της Δημοτικής Ενότητας Ιναχωρίου, του Δήμου Κισάμου. 
Μετά την ευχάριστη αυτή εξέλιξη, ο Δήμαρχος Κισάμου Θοδωρής Σταθάκης δηλώνει τα εξής:
Ευχαριστούμε ως Δήμος Κισσάμου αλλά και προσωπικά τον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη για την ευαισθησία που επέδειξε ώστε να αποκατασταθεί το πρόβλημα με το αντλιοστάσιο της τροφοδότησης νερού ύδρευσης στα Λιβάδια της Τοπικής Κοινότητας Αμυγδαλοκεφαλίου. Ο κ. Αρναουτάκης ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημά μας, αφού θα λύσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν 50 οικογένειες που ζουν στην περιοχή, καλύπτοντας ως περιφέρεια τα έξοδα της ζημιάς. Τον ευχαριστούμε λοιπόν θερμά για την ευαισθησία του αλλά και την άμεση αντίδρασή του σε αυτό το σημαντικότατο πρόβλημα που δημιουργήθηκε.


Δεν υπάρχουν σχόλια: