Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2016

10.000 ε ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΟΝ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ


10.000Ε θα στοιχίσει στον Κισσαμικό και στην διοίκηση του η έλλειψη φορείου από τον αγωνιστικό χώρο στο ματς με τον Πανιώνιο. Το φορείο δεν χρειάστηκε αν και έπρεπε να ήταν εκεί ..κάτι που παρατήρησε ο κ. Βοσκάκης (αυτό είδε σε ένα γήπεδο που επί 20 λεπτά έριχνε χαλάζι) και το έγραψε στο φύλλο αγώνος.
10.000 κομματάκια να γίνουν αυτοί που διοικούν το ποδόσφαιρο. 10.000 άσχετοι προσπαθούν χρόνια τώρα να διοικήσουν το Ελληνικό ποδόσφαιρο φέρνοντας το στην γνωστή κατάσταση του εξευτελισμού. 10.000 ανίδεοι προσπαθούν να συνετίσουν τα υγιή σωματεία διαλύοντας τα με εξωπραγματικά πρόστιμα.
Να πως μια ομάδα μένει πίσω, φεύγει απο τους στόχους της, πισωγυρίζει και μάλιστα όταν αρχίζει να πηγαίνει καλά, τις ρίχνεις ένα προστιματάκι των 10 χαρτιών αδιαφορώντας πως θα το πληρώσει; Πως άραγες; ..με τα 100 εισιτήρια και τα 200 διαρκείας; 
- Είναι λέει εφέσιμη η ποινή.... και πρέπει να κάνουμε και τον σταυρό μας, που δεν μας τιμωρούμε βαρύτερα να πάμε να παίξουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια στην Αλεξανδρούπολη. 
5-6 λοιπόν άσχετοι και άσχετες (ξέρω τι γράφω) νομίζουν ότι έτσι θα συνετίσουν την κάθε ομάδα που θέλει να κάνει μια αξιοπρεπή πορεία. Μια ομάδα που αμ τι άλλο προσφέρει θέσεις εργασίας σε 50 ανθρώπους και ουσιαστικό έργο στήριξης σε 300 παιδιά...φτου.

Και ο κ. Βοσκάκης... αντί να κάνει μια παρατήρηση στην ομάδα στους υπεύθυνους ως όφειλε, αφού γνωρίζει τι δύσκολο είναι ένα πρωτάθλημα στην Β΄κατηγορία συμπληρώνει το φύλλο αγώνος σαν δικαστής... 
Και τι δικαστής; Ντόπιος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: