Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ....

Κέντρο Υγείας Κισάμου λύθηκε το πρόβλημα με τους οδηγούς, αλλά δυστυχώς δεν λύθηκε το πρόβλημα με τα παρκαρίσματα στην είσοδο -έξοδο του νοσοκομείου. Η αστυνομία κάτι μπορεί να κάνει και μάλιστα καλό είναι να καταλάβουμε ότι σε αυτόν τον δρόμο δεν παρκάρουμε πάνω στα πεζοδρόμια μιας και είναι δρόμος σχολείων.
Γιάννης Χ.
Γωνία Α' γυμνασίου, τα παιδιά συνεχίζουν να παίζουν και γυρίζουν το στοπ ανάποδα. Σχεδόν κάθε μέρα το ίδιο πρόβλημα ώσπου κάποια μέρα θα βγει κανένας απο τον κάθετο στην Ηρώων Πολυτεχνείου και θα έχουμε άλλα... λίγο τσιμεντάκι κύριε Δήμαρχε;
Β. Κ

Δεν υπάρχουν σχόλια: