Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ 3ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

Με παιδικές φωνές και χαμόγελα "πλημμύρισε" ο Δήμος Κισάμου την Τετάρτη (28/12) το μεσημέρι. Μαθητές με τους γονείς τους, αλλά και εκπαιδευτικοί του 3ου Νηπιαγωγείου Κισάμου επισκέφτηκαν το Δημαρχείο, ευχόμενοι στο Δήμαρχο Θοδωρή Σταθάκη αλλά και στους υπαλλήλους, "Καλή Χρονιά και Ευτυχισμένο το νέο έτος", δίδοντας παράλληλα συμβολικά δώρα, στο πνεύμα των εορτών. 
Από τη μεριά του, ο Δήμαρχος Κισάμου τόνισε: Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά, μαθητές της Κισάμου, εν προκειμένω του 3ου Νηπιαγωγείου αλλά και τους εκπαιδευτικούς τους και φυσικά τους γονείς τους για τις ευχές τους και τα δώρα προς εμάς. Αποτελεί για εμάς μια ηθική ικανοποίηση για τις προσπάθειες που καταβάλλουμε και στο εκπαιδευτικό κομμάτι. Είναι φυσικά υποχρέωσή μας να προσφέρουμε με τέτοιο τρόπο,ώστε τα παιδιά μας, τα παιδιά της Κισάμου να μορφώνονται σωστά από άξιους δασκάλους, για να γίνουν σωστοί άνθρωποι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: