Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2016

ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ

...... ρίχνει άγκυρα μελωδικά στην Κίσαμο!
Η Ιερά Μητρόπολις Κισάμου & Σελίνου σας προσκαλεί στο καθιερωμένο διήμερο Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων που και φέτος θα λάβουν χώρα στο "Τσατσαρωνάκειο" Πολιτιστικό Πολύκεντρο της 19 & 20 Δεκεμβρίου.
Η έναρξη γίνεται την Δευτέρα 19  Δεκ. και ώρα 06.30 μ.μ., με την ομιλία του συγγραφέα Βασίλη Τερζόπουλου με τίτλο: "Η αντίληψη μας πάνω στη διαφορετικότητα και τα όρια του εκφοβισμού" και κατόπιν θα ακολουθήσει εορταστικό Μουσικό πρόγραμμα από τη Βυζαντινή & παραδοσιακή Χορωδία του Ωδείου της Μητροπόλεως μας με Κάλαντα και Ύμνους.
 Την Τρίτη 20 Δεκ. και ώρα 06.30 μ.μ. οι σπουδαστές των κλασικών οργάνων του Ωδείου της Ι. Μητροπόλεως μας θα παρουσιάσουν Συναυλία με επίκαιρα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια.
Θα λειτουργεί παράλληλα Έκθεση Βιβλίου και  παζάρι (bazaar) με πολλά όμορφα δώρα. Τυχόν έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες των Κοινωνικών Φροντιστηρίων της Μητροπόλεως μας.
Σας περιμένουμε όλους με χαρά! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: