Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΜΟΥ ΜΕ ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΙΚΑ ΝΟΥΜΕΡΑ

Δήμος Μαλεβιζίου... 
 50€ το πρόστιμο γιατί με έπιασε μια κάμερα να κρίνουμε με 90 χιλιόμετρα αντί για 60 στον ΒΟΑΚ. Ημερομηνία 18 Ιανουαρίου 2019.. 
Κούτσα στραβά άμα έχεις τον ΒΟΑΚ στον δήμο σου όλο και κάτι θα ξεκολλήσεις ειδικά άμα υπάρχουν και ταμπέλες με όριο 50 ή 60 χιλιομέτρων. Υπολογίζω ότι ο μίσος προϋπολογισμός του δήμου θα καλύπτεται από τις κλίσεις στο Μαλεβίζι. (Μπράβο δήμαρχε) 
Το Μαλεβίζι είναι πριν το Ηράκλειο εκεί που τα αυτοκίνητα κινούνται με 90- 110 χιλιόμετρα.
 ΣΗΜΕΙΟ: 110ο χλμ (από Χανιά) – Περιοχή Φόδελε ΣΤΙΓΜΑ GPS : 35΄23.3784Β/024΄56.5972Α ΤΥΠΟΣ ΚΑΜΕΡΑΣ : ΟΡΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ : 60 ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ : Ακολουθεί επικίνδυνη αριστερή στροφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: