Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΚΙΣΑΜΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΙΣΑΜΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ

  Η Ένωση Γονέων Κισσάμου μετά από Γενική Συνέλευση που έγινε με τους συλλόγους γονέων από όλες τις σχολικές βαθμίδες (παιδικοί σταθμοί, νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια) και αφουγκραζόμενη την αγανάκτηση των γονέων για την εικόνα και τα προβλήματα που υπάρχουν σε όλες τις σχολικές μονάδες, αποφασίστηκε με ομόφωνο ψήφισμα να πραγματοποιηθεί στις 26/2 ημέρα Δευτέρα και 9:00 π.μ. παράσταση διαμαρτυρίας από τους γονείς στο Δημαρχείο Κισάμου, με την συμμετοχή των μαθητών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και με την συμμετοχή των γονέων από όλες τις σχολικές βαθμίδες, ώστε όλοι μαζί να παρασταθούν στο Δημαρχείο Κισάμου να κατατεθούν στις αρμόδιες υπηρεσίες έγγραφα που αναδεικνύουν τα ζητήματα:
*ανέγερσης των Λυκείων 
(ΓΕΛ & ΕΕΠΑΛ)
 *μετεγκατάστασης 
5ου Νηπιαγωγείου
*τροφεία Παιδικών Σταθμών
* ληγμένες αίθουσες προκατ
(1ο Δημοτικό Κισάμου, Δημοτικό Δραπανιά)
*να προβεί με γρήγορες διαδικασίες ο Δήμος στην νομιμοποίηση των σχολικών κτιρίων
*εκκρεμότητες αιτημάτων σχολείων από αρχές της σχολικής χρονιάς 
  Παρακαλούμε όλους τους φορείς, (συλλόγους, ενώσεις, κλπ) και εν γένει την τοπική κοινωνία να ενισχύσει και να στηρίξει την προσπάθεια αυτή, για να γίνει αντιληπτό επιτέλους ότι στα σχολεία αυτά βρίσκονται καθημερινά  τα παιδιά όλων μας και ζητούμε τα αυτονόητα!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: