Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΞΙΧΝΙΑΣΗ ΚΛΟΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤ ΚΙΣΑΜΟΥ

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κισάμου υπόθεση κλοπής, η οποία διαπράχθηκε σε Ιερό Ναό την 20.02.2024 σε περιοχή του Δήμου Κισάμου και για την οποία σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού κατηγορούμενου για διακεκριμένη κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.
Από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα και προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας προέκυψε ότι, στις 20-02-2024, ο ανωτέρω ημεδαπός αφού διέρρηξε τα παράθυρα του Ιερού Ναού, αφαίρεσε τον μεγαφωνικό εξοπλισμό.
Σήμερα, (23.02.2024) το πρωί πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του ημεδαπού από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κισάμου κατά την οποία βρέθηκε και κατασχέθηκε ο ανωτέρω εξοπλισμός και αποδόθηκε στον υπεύθυνο του Ιερού Ναού.
Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισάμου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: