Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΠΙΒΑΤΩΝ “AQUA JEWEL”

Το ατύχημα πρόσκρουσης του πλοίου “Aqua Jewel” στον κυματοθραύστη του λιμένος Διακοφτίου  Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο μας “AQUA JEWEL”, ήταν τελικά σοβαρότερο απο οτι είχε εκτιμηθεί στην αρχή και όπως ανακοίνωσε η εταιρεία δεν θα εκτελέσει τα δρομολόγια του μέχρι και την Δευτέρα 12/2/24.
Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες το πλοίο θα μεταφερθεί με την βοήθεια ρυμουλκών σε ναυπηγείο εντός των επόμενων ωρών.

Είναι ακόμα γνωστό την στιγμή του ατυχήματος στο πλοίο εκτός του πληρώματος υπήρχαν 8 επιβάτες, εκ των οποίων οι 6 θα πήγαιναν Αντικύθηρα και δυο στην Κίσαμο. 
Η κυρία Νταντινάκη Χρυσούλα και ο Βλαστάκης Μανώλης, οι δυο Κισαμιτες επιβάτες ευχαριστούν δημόσια, το πλήρωμα, τον πράκτορα στα Κύθηρα, το ξενοδοχείο που τους φιλοξένησε δωρεάν στα Κύθηρα, ... και φυσικά την πλοιοκτήτρια εταιρία που τους έβγαλε δωρεάν εισιτήρια αεροπορικώς για την μεταφορά τους απο Κύθηρα-Αθήνα-Αθήνα Χανιά και με ταξί ως το Καστέλι.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: