Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΣΤΙΣ 15 ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΑΝΙΩΝ

Ο σύλλογος ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ καλεί τους κτηνοτρόφους σε ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ στις 15/2/2024, Πέμπτη 8:30μ.μ στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΑΝΙΩΝ, για να ενημερωθούν σχετικά με το συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο στις 10/2/2024 με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΥΓΕΝΑΚΗ και με τους εκπροσώπους του «ΟΠΕΚΕΠΕ» και με τον εκπρόσωπο του «ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ».
Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ θα έχει ως σκοπό να ενημερωθούν οι κτηνοτρόφοι για τα μέτρα που ανάγγειλε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ,όπως και την αναδιάρθρωση της «ΚΑΠ», επίσης και την αλλαγή του «ΕΛΓΑ» μετά από 25 χρόνια.
Επιπλέον, άλλο ένα βασικό θέμα που ανάγγειλε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης είναι το θέμα με τις παλιές οφειλές που δικαιούνται οι κτηνοτρόφοι από το 2014 έως και σήμερα για τα οικοσχηματα που είναι σε ενεργή εξέλιξη, ο ομιλητής για αυτό το θέμα θα ειναι ο «Μιχιελιουδακης Μιχαλης» από το μελετητικό γραφείο «Μιχιελιουδακης- Κονταράκης». Συνοψίζοντας, ο Υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης μας ζήτησε να καταθέσουμε τεκμηριωμένες προτάσεις για την αναδιάρθρωση της «ΚΑΠ» και την αλλαγή του «ΕΛΓΑ» σε Παγκρήτιο επίπεδο, είναι αναγκαία η παρουσία των κτηνοτρόφων των Χανίων για να ενημερωθούν για όλα αυτά τα θέματα και να δώσουν τις προτάσεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: