Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ:

 Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων ΓΠΣ Κισάμου (Δ.Ε. Κισάμου – Δ.Ε. Μηθύμνης) εξέδωσε προχθες ο Δήμος Κισάμου.
Στην ανακοίνωσή του αναφέρει:
«Ο Δήμος Κισάμου, ως Αρχή σχεδιασμού για την εκπόνηση της Μελέτης “Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο Δ.Ε. Κισάμου και Δ.Ε. Μηθύμνης Δήμου Κισάμου Π.Ε. Χανίων”, κατόπιν της παραλαβής του με αρ. πρωτ. 437/13.02.2024 εγγράφου της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης (αρ. πρωτ. 1836-14/02/2024 εισερχόμενου εγγράφου), δημοσιοποιεί το περιεχόμενο της ΣΜΠΕ και προσκαλεί το ενδιαφερόμενο κοινό να διατυπώσει εφόσον το επιθυμεί εγγράφως ή και ηλεκτρονικά και σε κάθε περίπτωση επαρκώς τεκμηριωμένα τις απόψεις του, επί της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) “Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο Δ.Ε. Κισάμου και Δ.Ε. Μηθύμνης Δήμου Κισάμου Π.Ε. Χανίων – Επικαιροποίηση Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων” στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Δήμου Κισάμου: dkisamou@gmail.com, προς την αρμόδια Αρχή: Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης (ηλεκτρονική διεύθυνση: dipeho@apdkritis.gov.gr – Μεν. Παρλαμά 2 και Λεωφόρου 62 Μαρτύρων, Τ.Κ.: 71304, Ηράκλειο τηλ.: 2810529261), μέσα σε προθεσμία τριάντα (30) ημερών από την ανάρτηση της παρούσας ανακοίνωσης στην ιστοσελίδα https://kissamos.gr/publi.../DiavouleusiSmpeGpsKissamou.html, ή www.kissamos.gr, στην ενότητα Δημόσιες Διαβουλεύσεις του Δήμου Κισάμου, δηλαδή από 19.02.2024 έως τις 24-03-2024.
Η ΣΜΠΕ θα παραμείνει αναρτημένη έως και δύο έτη μετά την ολοκλήρωση της διαβούλευσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: