Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024

ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΛΑ ΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ

Υπηρεσιακά οχήματα Δήμου Κισάμου 
Παρατηρώ πολύ καιρό τώρα, τα οχήματα του Δήμου μας να έρχονται απο Χανιά πρωινές ώρες και να πηγαίνουν μεσημβρινές ώρες πάλι πίσω στα Χανιά .
Μάλλον, κάποιοι κάνουν κατάχρηση της σχετικής νομοθεσίας, περί άδειας οδήγησης υπηρεσιακών οχημάτων του Δήμου μας.
Μάλλον, στον Δήμο μας υπάρχουν δύο ταχυτήτων υπάλληλοι, μια, που πηγαίνουν ΤΖΑΜΠΑ στα σπίτια του και στην δουλειά τους, και άλλους να κάνουν χρήση τα ιδιωτικά τους οχήματα.
Νομίζω κ. Δήμαρχε, ότι αυτό πρέπει να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.
Γιάννης Βιολάκης
Υ.Γ Αλήθεια, ποιος πληρώνει τα καύσιμα και τις φθορές αυτών των οχημάτων ;
Σε αυτήν την καταγγελία που έγινε απο τον Γιάννη Βιολάκη στην σελίδα του πρέπει να απαντήσει η νέα δημοτική επιτροπή για να δούμε αν και κατά πόσο ισχύει κάτι τέτοιο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: