Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΕΣ ΤΟΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΚΙΣΑΜΟΥ

Ένα έργο περηφανευόμαστε οτι έγινε σωστά στην πόλη της Κισάμου, και βάλθηκαν να το διαλύσουν. Πεζόδρομος Τελωνείου... τέτοια χάλια δεν έχουμε ξαναδεί. 
Ψάχνουν εδώ και μήνα να βρουν πως θα πάνε νερό στην Γραμβούσα που διψά; Δεν τους ενδιαφέρει οτι θα καταστρέψουν τον πεζόδρομο, θέλουν να δείξουν έργο....
Φυσικά πολύ επικίνδυνη κατάσταση αφού το πέσιμο στους λάκκους το σώσουν δύο τρεις κώνοι μόνο. 
Όσο αν έχουμε χρήμα για πέταμα φαίνεται........θα πάρουμε νέους πλίνθους για την αποκατάσταση ..μιας και οι παλιοί όπως φαίνεται και στην φώτο είναι διασκορπισμένοι παντού ακόμα και στην θάλασσα. Μπορεί βέβαια να ρίξουν και τσιμέντο.. σιγά την δυσκολία, ποιος θα το δει..ολοι κοιτάζουν θάλασσα μόλις κατηφορίσουν εκεί.
Τόση αγάπη είχε να νοιώσει η πόλη χρόνια.....
Αλήθεια τι κάνουν οι αντιπολιτεύσεις του Δήμου μας ...δεν κυκλοφορούν ούτε αυτές;

Δεν υπάρχουν σχόλια: