Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024

ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ...ΛΙΓΟ ΦΩΣ

Απλά πράγματα και δοκιμασμένα.  
Φωτισμός φρουρίου Κισάμου και οι γύρω δρόμοι απο αυτό. Μια ιδέα για τους διοικούντες που θέλουν να μας σώσουν απο την μιζέρια μας αλλά δεν ξέρουν πως. Κάδοι κάθε 50 μέτρα στους δύο κάθετους που οδηγούν από την παλιά πόλη στο Τελωνείο.... και καλό φωτισμό.
Αλλά ξέχασα και αυτά τα απλά που μπορούν πολύ εύκολα να ομορφαίνουν τα της πόλης μας κάποιοι περιμένουν έγκριση από το "Θεό" πρώτα και μετά θα δούμε.
Υπάρχει άραγε ένας που να μπορεί να κανει καποια πράγματα στην πόλη; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: