Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΟΥΣΑΚΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΖΑΝΑΚΑΚΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Λουσακιών συνήλθε εκτάκτως σήμερα Δευτέρα 12-2-2024, με αφορμή το θάνατο του Γιάννη Τζανακάκη και αποφάσισε ομόφωνα  την έκδοση του ακόλουθου ψηφίσματος:
Εκφράζουμε την θλίψη και την οδύνη μας για τον ξαφνικό χαμό Γιάννη Τζανακάκη.
Ο Γιάννης Τζανακάκης υπήρξε από τα ιδρυτικά μέλη πολιτιστικού συλλόγου Λουσακιών και έως και σήμερα παρέμενε ενεργό μέλος του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου μας.
Ήταν γνήσιος εκφραστής και εκπρόσωπος της τραγουδιστικής και χορευτικής παράδοσης της Κρητικής μουσικής.
Ήταν ο ακρογωνιαίος λίθος της χορευτικής ομάδας του πολιτικού συλλόγου Λουσακιών και με τη δική του συμβολή μπορέσαμε να αναδείξουμε και να καθιερώσουμε την χορευτική και μουσική παράδοση των Λουσακιών σε όλη την επικράτεια.
Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ γιατί ήσουν υπέροχος, ακούραστος και χαρούμενος συνανθρώπους μας. Και γιατί τα πάντα θα σε θυμίζουν.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάζει…
-Αντί στεφάνου να κάνουμε δωρεά 100€ στο ειδικό σχολείο Κουτουφιανών
-Το Δ.Σ. σύσσωμο να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία.
-Να εκφράσουν τα θερμά συλλυπητήρια  στην οικογένειά του.
-Να δημοσιευτεί το παρόν στον τοπικό Tύπο.
  O πρόεδρος                   H γραμματέας
   Μανώλης                      Πόπη
   Πατερομιχελάκης          Αντωνογιαννάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια: