Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΟ 9ο ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΡΙΨΕΩΝ

                                          Άγγελος Μοδιανάκης 
Με τέσσερις αθλητές και αθλήτριες εκπροσωπήθηκε η ομάδα στίβου της Θύελλας στο 9ο Χειμερινό Κύπελλο Ρίψεων το οποίο διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 24-25 Φεβρουαρίου στο Στάδιο Ελευθερίας στο Ηράκλειο.
                                        Στέλλα Βαρουχάκη
Για την ομάδα της Κισάμου Χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν στο αγώνισμα της σφαιροβολίας Κ14  η Στέλλα Βαρουχάκη με επίδοση 8.58μέτρα και ο Μανώλης Κατερουδάκης με βολή στα 9.20 μέτρα.
                                          Μανώλης Κατερουδάκης
Στην 4η θέση της κατάταξης  βρέθηκε ο Κωστής Σανκόφ στην σφαιροβολία Κ16 με επίδοση 10.80 μέτρα ενώ 4ος κατετάγη και στο αγώνισμα της δισκοβολίας Κ16  με βολή στα 31.66 μέτρα. Την τέταρτη θέση κατέλαβε η Ελένη Μουρουζίδη σε δύο αγωνίσματα , στην δισκοβολία Κ16 με επίδοση 23.94 μέτρα και στην σφαιροβολία Κ16 με 10.17 μέτρα.
Στον ίδιο αγώνα συμμετείχε ο πρώην αθλητής της Θύελλας  Άγγελος Μοδιανάκης ο οποίος κατετάγη 4ος στην κατηγορία των ανδρών σημειώνοντας ατομικό ρεκόρ με βολή στα 48.67 μέτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: