Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024

ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΚΙΣΑΜΟΥ

Μας αποχαιρέτησε το ένα από τα δύο ασθενοφόρα... Με την δικαιολογία της συντήρησης. Σήμερα η διοίκηση του ΕΚΑΒ ήρθε και πήρε το ασθενοφόρο που είχε δοθεί πριν ένα χρόνο, με γραμμένα στο κοντέρ 43.300 χιλιόμετρα (ήρθε με 1000χ). 
Σίγουρα μια όχι τόσο καλή κατάσταση όχι μόνο για το Κέντρο Υγείας αλλά και τους κατοίκους του Δήμου μας που ομολογουμένως όλο αυτόν τον καιρό αισθανόταν ασφαλείς με τα δύο ασθενοφόρα, που χρειάστηκαν μαζί σε αρκετές περιπτώσεις.

Ας ελπίσουμε ότι πάει για συντήρηση και θα ξαναγυρίσει, αλλά πολύ το αμφιβάλλω ειδικά μετά και τις επιστολές του δημάρχου Πλατανιά κ. Μαλανδράκη, σε κάθε κατεύθυνση, για δημιουργία σταθμού ΕΚΑΒ στον δήμο του. 
- Φανερό πλέον οτι εμείς εδώ υπακούμε πίστα ότι μας λένε και δεν διεκδικούμε εκτός από αυτά που θα μας "πετάξουν" σαν υπόσχεση. 
Για να δούμε αν βγάλει ανακοίνωση ο δήμος μας...


Δεν υπάρχουν σχόλια: