Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024

«…ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΓΙΑ ΝΕΡΟ….»

Όπως λέγαμε και πριν τις εκλογές η ενοποίηση των δικτύων και των υδάτινων πόρων σε όλη την κεντρική και βόρεια έκταση του δήμου μας είναι η λύση έτσι ώστε με ορθή διαχείριση ο Δήμος μας να είναι αυτάρκης και έτοιμος για να υποδεχτεί τα νερά από τα φράγματα, οπότε και εάν ολοκληρωθούν τα έργα από την κεντρική πολιτική εξουσία. 
Αλλά, δυστυχώς, και αυτό γίνεται με την ίδια προχειρότητα που χαρακτηρίζει γενικώς την  Δημοτική μας Αρχή βάζοντας σε μεγάλο κίνδυνο την ομαλή έναρξη της τουριστικής περιόδου στον πιο πολυσύχναστο δρόμο το καλοκαίρι, στην παραλία Τελωνείου.
Ευχόμαστε να συνεχίσουν να διαβάζουν και να προσπαθήσουν να υλοποιήσουν το πρόγραμμα μας, αλλά ελπίζω να μην συνεχίσουν με την ίδια προχειρότητα, που ως χρόνια παθογένεια, χαρακτηρίζει διαχρονικά τις δημοτικές μας αρχές.  
 Υ.Γ. Από το 2021 είναι έτοιμη η μελέτη για το φωτισμό των ενετικών τειχών στην πρωτεύουσα του Δήμου μας… Έχει άραγε σκοπό η δημοτική αρχή να προχωρήσει στην υλοποίηση μίας έτοιμης μελέτης; 
Μιχάλης Θεοδωρογλάκης, Δημοτικός Σύμβουλος Κισάμου 
Για την δημοτική παράταξη «Κίσαμος από την Αρχή»

Δεν υπάρχουν σχόλια: