Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024

ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Σεβασμιότατος μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου Ειρηναίος, ο Γ.Γ Αθλητισμού Κυριάκος Βιρβιδάκης, ο τότε δήμαρχος Κισάμου κ. Κατζουράκης, ο αντιδήμαρχος Μανώλης Σημανδηράκης, δημοτικοί σύμβουλοι πλήθος κόσμου, αλλά και ο δωρητής του αθλητικού κέντρου, κ. Θεοχαράκης στα εγκαίνια του ομώνυμου αθλητικού κέντρου στην πόλη της Κισάμου.
Στην πίσω σειρά διακρίνονται Λυγιδάκης, Τουλουπάκης, Κουτσογαννάκης, παπά Κωστής Στραβουδάκης ο τότε διοικητής του Α.Τ Κισάμου κ. Μανώλης Σγουράκης και άλλοι
 Για να θυμούνται οι νεότεροι!!!μιας και εγκαίνια στην πόλη μας αθλητικού έργου δύσκολα θα ξαναδούμε!!!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: