Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ

Με τους ξενοδόχους της περιοχής του δήμου Κισάμου, θα συναντηθεί σήμερα το μεσημέρι, ο νυν δήμαρχος Κισάμου κ. Μυλωνάκης, στο δημαρχείο Κισάμου. Τα προβλήματα πολλά που θα συζητηθούν με πρώτο την σύνδεση των ξενοδοχείων στον νέο βιολογικό και τα τέλη που θα πρέπει να πληρώσουν. Τα παράπονα των ξενοδόχων πολλά και εν μέρη δικαιολογημένα μιας και αυτοί είναι που σαν δακτυλοδεικτούμενοι πληρώνουν κάθε φορά τα σπασμένα, τέλη παρεπιδημούντων, μεγάλη φορολογία και τώρα υπέρογκα ποσά για την σύνδεση του βιολογικού τους έχουν φέρει σε αγανάκτηση!
Στην συζήτηση θα παραβρεθεί και ο νεοεκλεγμένος δήμαρχος κ. Σταθάκης και θα είναι μια καλή ευκαιρία να  ενημερωθεί αλλά και να ακούσει τα προβλήματα των ξενοδόχων από πρώτο χέρι....

Δεν υπάρχουν σχόλια: