Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

ΚΑΝΟΥΝ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΧΑΛΑΡΑ

100% πληρότητα έχει η πόλη της Κισάμου αυτόν τον καιρό πράγμα πρωτόγνωρο για την περιοχή....μια περιοχή που εκτός τις φυσικές της ομορφιές δεν έχει να δείξει και πολλά πράματα. Νομίζω ότι από την νέα χρονιά - ας ελπίσουμε ότι ο τουρισμός μας θα διατηρηθεί στα ίδια και μεγαλύτερα επίπεδα-να φτιαχτεί μια ομάδα που θα μπορέσει να δει 5-6 πράματα που μας κάνουν να μην μας γουστάρουν οι επισκέπτες μας. 
Και αν κατά λάθος με ρωτήσουν θα τους έλεγα ότι πρώτο μέλημα είναι τα τόσο ποντικατοικημένα μαγαζιά της Σκαλίδη και της Καμπούρη....καιρός να βρεθούν οι ιδιοκτήτες και να τα σουλουπώσουν. Αν φυσικά αδυνατούν να κλειστούν με όμορφες φωτογραφίες οι προσόψεις τους..άλλο να βλέπεις ωραία πράματα και άλλο να βλέπεις να κάνουν πάρτι κατσαρίδες και ποντικοί!

Δεν υπάρχουν σχόλια: