Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Σάββατο, 26 Ιουλίου 2014

ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΑΠΟΓΙΝΕ;

Μια γιγαντιαία επιχείρηση, που ωστόσο απέβη άκαρπη, για τον εντοπισμό του 73χρονου Βρετανού Αρθουρ Τζόουν τα ίχνη του οποίου αγνοούνται από τις 19 Ιουνίου στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Πλατανιά.
Στις έρευνες συμμετείχαν δυο αξιωματικοί της Ιντερπόλ και δυο ιδιωτικοί αστυνομικοί μαζί με την οικογένεια του Βρετανού. Για την υπόθεση του Βρετανού έχει ενδιαφερθεί και ο Πρωθυπουργός της Μ. Βρετανίας Ντ. Κάμερον που έχει επικοινωνήσει για το ζήτημα με την ελληνική κυβέρνηση!
Μάλιστα  ο πρωθυπουργός της Μ.Β υποσχέθηκε οτι θα στείλει επίλεκτο σώμα για να βρει τον εξαφανισμένο Άρθουρ Τζόουν

Δεν υπάρχουν σχόλια: