Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Η ΔΙΑΦΟΡΑ

 ΕΛΑΦΟΝΗΣΙ 1μ΄ με το ζόρι....
ΦΑΛΑΣΑΡΝΑ 20 μ. και άπλα....
Οι ομπρέλες στο ένα μέρος (Ελαφονήσι) ξεκινάνε από τον αφρό (δημοτική επιχείρηση) και στο άλλο μετά από 20 μέτρα (ιδιωτική επιχείρηση) Αυτό για να μην λέμε ότι μόνο οι ιδιώτες παρανομούν 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στο Ελαφονήσι όμως το μεγαλύτερο κύμα είναι 10 εκατοστά! Στα Φαλάσαρνα αν βάλεις κοντά στην θάλασσα τις ξαπλώστρες θα τις πάει στο Cape Ray.

Π.νδ.

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Δεν είναι αυτός ο λόγος αγαπητέ(η), η παραλία μπροστά από τις ομπρέλες είναι χώρος του δημότη, να καρφώσει την ομπρέλα του και να ευχαριστηθεί την δική του παραλία την δική του θάλασσα...Με απλά λόγια κάποιοι μας κοροϊδεύουν και συνεχίζουν δίχως να καταλαβαίνουμε τα δικαιώματα μας.