Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ....

...ο Πολάκης αγωνίζεται (α)μοναχός του και έβγαλαν ανακοίνωση τα παλληκάρια του ΣΥΡΙΖΑ.... βέβαια στο μόνο που συμφωνώ και τα λέει όλα είναι αυτό....
Ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Ε. Βενιζέλος δεν προχώρησε στις απαραίτητες ενέργειες ούτε αξιοποίησε την ελληνική προεδρία στην Ε.Ε. για να ακυρωθεί η καταστροφή των χημικών στη Μεσόγειο, δεν ενημέρωσε έγκυρα και πειστικά την ελληνική κοινωνία, αλλά ούτε διασφάλισε ότι θα υπάρξουν οι ελάχιστες εγγυήσεις και παρατηρητές εκ μέρους της ελληνικής πλευράς στην διαδικασία της καταστροφής των χημικών όπλων. Επιπρόσθετη ανησυχία προκαλεί το γεγονός ότι την ευθύνη της επιχείρησης καταστροφής των χημικών έχει αναλάβει αποκλειστικά το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ με την εμπλοκή της Ναυτικής Βάσης της Σούδας στην Κρήτη, χωρίς να υπάρχει η παραμικρή ενημέρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: