Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Σάββατο, 19 Ιουλίου 2014

ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ....

Και μέσα σε όλη αυτή την κρίση φτάσαμε και στην Γ΄φάση ειδοποίησης του δήμου Κισάμου προς τους οφειλέτες του με ληξιπρόθεσμες οφειλές από 293,48 Ε και άνω.... μετά εκλογών!!
Υπολογίζω ότι μάλλον θα έχουν εισπραχθεί αυτοί που χρωστάνε από 1.000Ε και άνω οπότε θα πρέπει να πληρώσουν και οι μικρο οφειλέτες. 
Πάντως το εξωφρενικό στην όλη υπόθεση με τα χαρτιά που στέλνει ο δήμος... αναφέρει ότι αν δεν έχει να πληρώσει μπορεί να κάνει ρύθμιση και αν δεν το κάνει και αυτό θα του πάρουν το ρολόι (θα τον αφήσουν χωρίς νερό δηλαδή), αλλά και θα του δεσμεύσουν τις τραπεζικές τους καταθέσεις....Εύγε!! (Αυτό είναι απόφαση δημοτικού συμβουλίου)
Εμένα σαν απειλή μου μοιάζει που θα μπορούσε να μην είχε μπει σε αυτό το ενημερωτικό φυλλάδιο..εν πάσι περιπτώσει οι εκλεγμένοι μας θα ξέρουν κάτι παραπάνω ..από υποθέσεις και τρόπους εισπράξεων χρωστούμενων!!!  

Δεν υπάρχουν σχόλια: