Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΓΡΑΦΕΙ.

133 από τις συνολικά 560 δημοτικές επιχειρήσεις, νομικά πρόσωπα ιδιωτικού και δημοσίου δικαίου των ΟΤΑ δεν έχουν απογραφεί σύμφωνα με όσα είπε η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης Τύπου. Σύμφωνα με τη λίστα που δημοσιεύει η aftodioikisi.gr από τους 133 φορείς που δεν έχουν απογραφεί 51 είναι αναπτυαξιακές επιχειρήσεις των ΟΤΑ και 16 Δημοτικές Επιχειρήσεις Ύδρευσης και Αποχέτευσης (ΔΕΥΑ).
Όπως είπε ο υφυπουργός Εσωτερικών Γιώργος Ντόλιος με τις ΔΕΥΑ υπάρχει συνεννόηση και σύντομα θα απογραφούν. Ωστόσο για τις αναπτυξιακές επιχειρήσεις των ΟΤΑ υπάρχει πρόβλημα καθώς οι υπάλληλοι τους αρνούνται να απογραφούν για να μην ενταχθούν στην Ενιαία Αρχή Πληρωμών και, άρα, στο Ενιαίο Μισθολόγιο
Οι δυο δημοτικές επιχειρήσεις του Δήμου Κισάμου έχουν απογραφεί κανονικά βάσει του πίνακα ..Δημοτική Μονομετοχική Α.Ε. Δήμου Κισάμου και Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Κισάμου, εν αντιθέσει με την Δημοτική Μονομετοχική του δήμου Κανδάνου Σελίνου που το ξέχασαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: