Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ;

Ένα από τα επόμενα μελήματα του νέου δημάρχου θα είναι να βρει και μια λύση στα τόσα αδέσποτα που μας αφήνουν οι δήθεν φιλόζωοι του χειμώνα. Μόλις καλοκαιρέψει λοιπόν τα βαριούνται και τα αφήνουν δίχως να νοιάζονται για αυτά οι ιδιοκτήτες τους στις πλατείες και στους δρόμους του Καστελλιού! Τραγική είναι βέβαια η κατάληξη τους τις περισσότερες φορές, μιας και τα περισσότερα πάνε από τις ρόδες κάποιου αυτοκινήτου! 
Καιρός να μπει μια τάξη και σ΄αυτό μιας και η όλη κατάσταση μας δυσφημεί...μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που αποτελεί είδηση στα μέσα ενημέρωσης των τουριστών μας, αφού ουκ ολίγες φορές βρήκαν γατάκια και σκυλάκια μέσα στους κάδους των σκουπιδιών!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: