Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟΥ

Με ενδιαφέρον αναμένεται η πρώτη μεγάλη συναυλία της Γεωργίας Νταγάκη στο Πέτρινο Θέατρο στα Νοπήγεια Κισάμου την Τετάρτη 23 Ιουλίου.
Η σπουδαία μας συμπατριώτισσα με τις διεθνείς επιτυχίες, το εκρηκτικό παίξιμο λύρας και με φωνή που ξυπνάει μνήμες υπόσχεται μια βραδιά καλοκαιριού με δυνατά συναισθήματα.
Μια μουσική εμπειρία που βιώνεται και ακούγεται δυνατά, με μελωδίες και ρυθμούς που ζαλίζουν το μυαλό και με καινούργια τραγούδια στις αποσκευές της.

Φιλική συμμετοχή του σχήματος 
"Μουσικό Πολύτροπο" του Α.Π.Θ
Τετάρτη 23-7-2014  και ώρα 9 το βράδυ
Διοργάνωση: Φιλολογικός Σύλλογος Κισάμου
Στους σημαντικούς σταθμούς της καριέρας της εκτός Ελλάδος, πέρα από τις συναυλίες της, αξίζει να σημειώσουμε τη συνεργασία της με το θρύλο της rock σκηνής Eric Burdon και τους Animals. 
Το Μάιο του 2009 κυκλοφόρησε σε 29 χώρες του εξωτερικού, από την γερμανική εταιρεία world μουσικής «NETWORK MEDIEN», το album της «Secret Love» σε παραγωγή του Νίκου Ζούδιαρη.
Συνοδοιπόρος επί σκηνής, με τον χαρακτηριστικό ήχο της κιθάρας του, ο Δημήτρης Λάππας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: