Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΥΡΓΙΑΝΗ ΓΕΦΥΡΑ

Μόλις σε ένα μήνα έγιναν τρία τροχαία ατυχήματα ευτυχώς μόνο με υλικές ζημιές στον παράλληλο της Εθνικής στην κάτω γέφυρα του Πυργιανού Ποταμού. Επειδή τα σήματα είναι σε αθλία κατάσταση (Παναθηναικολυμπιακή διένεξη) λέω μήπως είναι εύκολο να αντικατασταθούν από νέα; 
Ξέρω ότι είναι δύσκολο τώρα αλλά τώρα υπάρχει η κίνηση λόγω καλοκαιριού, ας μην τ΄αφήνουμε όλα στην νέα δημοτική αρχή μας γιατί στο τέλος θα πελαγώσει πριν ξεκινήσει. 
Ο Δήμος έχει συνέχεια αλλά και η δημοτική αρχή κάνει το σωστό ως το τέλος της θητείας της, αν πάλι δεν έχει σήματα καινούργια ας φτιάξουμε από...χαρτόκουτες σίγουρα καλύτερα θα είναι από όλα που βρίσκονται μέσα στην πόλη!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: