Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τρίτη, 29 Ιουλίου 2014

ΣΧΟΛΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΠΛΟΚ

Τα σχόλια πλέον, όπως έχω ξαναγράψει, ελέγχονται καθημερινά και αν και εφόσον δεν είναι υβριστικά, φυσικά επώνυμα σε μια ώρα αναρτώνται....κάποιος όμως έχει πάθει αμόκ και θέλει να του βάλω τα σχόλια ανώνυμα...έ δεν θα του βάλω κανένα σχόλιο, ας βρει την δύναμη να γράψει τ΄όνομα του και τότε μόνο θα το σκεφτώ!!! Το να με βρίζει δεν θα κερδίσει τίποτα αφού δεν περνάει πλέον τίποτα στην σελίδα χωρίς έλεγχο.
Αν θέλει ας κάνει μια σελίδα δική του και ας βρίζει από εκεί ..
Κρίμα βέβαια που δεν έχουν την δύναμη να γράψουν αυτά που θέλουν επώνυμα αλλά κρύβονται σαν τις κατσαρίδες....θέλει τελικά πολύ δύναμη να βάλεις τ΄ονομα σου σε μια καταγγελία και όπως βλέπω λίγοι είναι αυτοί που μπορούν....

Δεν υπάρχουν σχόλια: