Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

ΒΟΑ ΚΡΗΤΗΣ

Απαράδεκτες οι  προβλέψεις του Υπουργείου Μεταφορών για το ΒΟΑΚ
Ο βουλευτής Χανίων Μ.Βολουδάκης, κατέθεσε ερώτηση προς τον Υπουργό Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων κ.Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, με την οποία ζητά αύξηση των κονδυλίων που προβλέπει το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Υπουργείου για το ΒΟΑΚ στην επόμενη προγραμματική περίοδο (2014-2020). 
Ο Μ.Βολουδάκης επισημαίνει ότι στο υπό διαβούλευση  Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη», προβλέπονται για το ΒΟΑΚ έργα ύψους 125 εκατομμυρίων ευρώ στην περίοδο 2014 – 2020, όταν ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης υπολογίζει ότι τα ώριμα και απολύτως αναγκαία έργα  απαιτούν περίπου 500 εκατομμυρίω ευρώ. 
Αν οριστικοποιηθεί το σχέδιο όπως έχει αναρτηθεί προς διαβούλευση, θα πρόκειται για απαράδεκτη εξέλιξη η οποία θα συναντήσει καθολική αντίδραση, τονίζει χαρακτηριστικά στην ερώτησή του ο Χανιώτης βουλευτής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: