Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

ΠΗΓΕ ΝΑ ΔΕΙ .....ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ

Επίσκεψη στην Ομογενών Αμερικής το δύσκολο δρόμο του βιολογικού έκανε σήμερα ο νέος δήμαρχος κ. Σταθάκης και ενημερώθηκε για την πορεία του έργου, αλλά και τι έχει βρει η αρχαιολογική σκαπάνη στον δρόμο αυτό, από τους αρμόδιους αρχαιολόγους.

1 σχόλιο:

Γιαννουδάκης Γιώργος είπε...

Ολα τα μέρη του Καστελιού και της ευρύτερης Κισάμου είμαι σίγουρος θα επισκευθεί ο νέος Δήμαρχος γιατί σίγουρα έχει στο μυαλό του ιδέες και σχέδια που εμείς δεν γνωρίζουμε. Ομως για να επισκεύτεται πρώτη την πλατεία Ομογενών, εκεί που υπάρχουν και ανάγκες πολλές για τους κατοίκους και τους επισκέπτες τους καλοκαιρινούς μήνες και φυσικά αρχαία απο κάτω σίγουρα ο Θοδωρή κάτι ετοιμάζει,μιας και τα έργα βιτρίνας έχουν και μεγάλη σημασία για τους κατοίκους και φυσικά μεγάλη ουσία όσο αφορά την ψυχολογία για το ξεκίνημα. Καλή δύναμη Δήμαρχε και στους συνεργάτες σου.