Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

ΑΛΛΟ ΑΥΤΟΙ...ΑΛΛΟ ΕΜΕΙΣ

Διαβάζω .....
 4 πιτσιρικάδες στον Άγιο Νικόλαο ηλικίας 15, 27, 19 και 21 ετών δεν είχαν αφήσει πινακίδα για πινακίδα που να μην βάψουν με σπρέι. Και οι τέσσερις συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς του ΤΑΕ Λασιθίου και του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Νικολάου, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διακεκριμένης φθοράς και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.
και λέω....
εμάς ποιος θα μας "σώσει" από τους δικούς μας καλομαθημένους δεν έχουν αφήσει όχι πινακίδα αλλά ούτε τοίχο;
Πάντως....
Δίνω πολλά συγχαρητήρια σε όποιον σκέφτηκε και πραγματοποίησε την ιδέα στον κάμπο των Φαλάσαρνων....  που επιτέλους κατάφεραν να μαζέψουν όλες τις ταμπέλα σε μια! Μπράβο τους και πιστεύω να βρει μιμητές και στους παντογνώστες της Κισάμου...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: