Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

ΓΥΡΙΣΑΝ ΚΑΛΑ

Γυρίσαμε,τους πλησιάζαμε αλλά δεν τους βρήκαμε γιατί έφυγαν, επέλεξαν να συνεχίζουν κρυμμένοι το έγκλημα. Είμαστε όλοι καλά, μας ζόρισε πολύ ο καιρός ειδικά την Παρασκευή το βράδυ και όλο το Σάββατο (δεν μπόρεσε να φύγει το Άγιος Νικόλαος από την Παλαιόχωρα στερώντας μας ραντάρ και ανεφοδιασμό για να πάμε πιο μακρυά )καταφέραμε όμως να σπάσουμε το τείχος σιωπής, τους δείξαμε ότι δεν τους φοβόμαστε και με αυτά που αφήσαμε στο πέλαγος είπαμε ότι δεν αναγνωρίζουμε δικαίωμα χρήσης στην ελληνική ΑΟΖ από κανένα.
Καιρός να πάρουν κι άλλοι σειρά για αντίστοιχες ενέργειες κι εκτός Κρήτης.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συναγωνιστές που συνταξιδέψαμε αυτές τις μέρες οικοδομώντας νέες φίλιες και δημιουργώντας παρακαταθήκες για το μέλλον κρατώντας ψηλά την τιμή του λαού της Κρήτης και όχι μόνο.
Παύλος Πολάκης δήμαρχος Σφακίων

Από την προσωπική σελίδα του Δημάρχου

Δεν υπάρχουν σχόλια: