Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

ΕΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ

Η ίδρυση λιμενικού Ταμείου στον Δήμο Κισάμου δεν είναι νέα υπόθεση ....είχε απασχολήσει και την νυν δημοτική αρχή με αίτημα του Σπύρου Μαυροδημητράκη τον Οκτώβριο του 2012, μάλιστα τότε ο Μαυροδημητράκης είχε αναφέρει στην εισήγηση του οτι ο Δήμος μας χρειάζεται ένα δικό του Λιμενικό Ταμείο που να υπερασπίζει τα δικαιώματα αλλά και ν΄αναβαθμίσει την περιοχή. 
Πέρασε κατά πλειοψηφία από το δημοτικό συμβούλιο, μόνο ένας αντιδήμαρχος είχε αντίθετη άποψη, και ενέκρινε την ίδρυση Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου.  Τώρα τι ενέργειες έχουν γίνει από τότε προς αυτήν την κατεύθυνση κανείς δεν ξέρει αλλά αυτό αποτελεί ένα γερό χαρτί στον επόμενο δήμαρχο να προχωρήσει .....τα εγκεκριμένα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: