Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑ ΤΟ CAPE RAY

Απουσιάζουν οι μεγάλοι δήμοι του νησιού και σιωπεί η ελληνική κυβέρνηση
Ξέρουν το πολιτικό θέμα που δημιουργείται, πρέπει και άλλα μέρη της Ελλάδας να το πάρουν πάνω τους, πρέπει και άλλοι φορείς του δικού μας νησιού που τόσο διάστημα ούτε ο Δήμος Χανίων, ούτε ο Δήμος Ρεθύμνου, ούτε ο Δήμος Ηρακλείου έκαναν το παραμικρό για όλη αυτή τη διαδικασία που έχουμε κάνει έως τώρα. Αυτή την ιστορία τη σηκώσαμε μια σειρά από περιφερειακοί δήμοι, μια σειρά από συλλογικότητες και κινήματα του νησιού, δεν έχουμε αναλάβει εργολαβία τίποτα, πιστεύουμε αυτά που κάνουμε γι’ αυτό τα κάνουμε.
Αλλά από εκεί και πέρα δε μπορεί να μην αποδώσουμε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι σε κάποιους που σφυρίζουν αδιάφορα όταν δίπλα μας εξελίσσεται η τοξική απειλή και όλα τα άλλα που έχουμε πει με αμφισβήτηση κυριαρχικών μας δικαιωμάτων.
Και βέβαια περιμένουμε και μια αντίδραση από την ελληνική κυβέρνηση τώρα που πλέον διαπιστωμένα φαίνεται ότι αυτή η διαδικασία γίνεται σε δικά μας νερά. Δε γίνεται στην Τυνησία. Αυτό μπορεί να γίνει αντιληπτό από την κυβέρνησή μας;

Ας μην το ξαναλέμε...αλλά πρώτον δεν ξέρουμε κολύμπι..δεύτερο μας πειράζει η θάλασσα και τρίτο δεν μας ενδιαφέρουν τέτοια πράγματα..εμείς είμαστε για παραλία και φραπεδιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: