Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 23 Ιουλίου 2014

ΚΙΣΑΜΙΚΟΣ

Τελικά πόσοι είναι οι νέοι παίκτες του Κισαμικού 10; 15; Πολλά νέα ονόματα που κάνουν τον Κισαμικό πρωταθλητή των μεταγραφών...σ΄ολάκερη την κατηγορία του!!
Φυσικά οι περισσότεροι είναι από την άλλη Ελλάδα γυρολόγοι της χρονιάς, που όμως αυτό δεν παύει να είναι και μια καλή διαφήμιση για τον τόπο, για τον δήμο, για τον νομό και πρέπον να στηριχθούν στο κατά δύναμη οι προσπάθειες των διοικούντων....
Καλή επιτυχία το λοιπός.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: