Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 17 Ιουλίου 2014

ΚΙΣΑΜΙΚΟΣ

Μπορεί να χάθηκε ο Χάτζι αλλά ο πρόεδρος είναι αποφασισμένος να φέρει μια δωδεκάδα νέα ονόματα στον Κισαμικό...υπομονή ως την Δευτέρα λοιπόν!
Βέβαια το τραγικό στην κατάσταση μας είναι ότι οι εργασίες που υποσχέθηκαν στο δημοτικό στάδιο Κισάμου, δεν πρόκειται να γίνουνε..και όσοι υποσχέθηκαν χρήμα και έργα παρ΄όλο που το υποψιαζόμαστε ήταν τελικά προεκλογικά φούμαρα!!!
Κρίμα όμως που αυτοί που επενδύουν στην πόλη μας και στην περιοχή μας να μην έχουν την αντιμετώπιση που τους πρέπει ή έστω να τους υπολογίζουν λίγο οι εκλεγμένοι μας.....
Για να δούμε λοιπόν που θα δηλώσει έδρα φέτος ο Κισαμικός ...που δεν είναι και προεκλογική περίοδος για να τον παρακαλούν....

Δεν υπάρχουν σχόλια: