Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ

Το ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ, με αφορμή το επίδικο ζήτημα που ανέκυψε από την εγγραφή υποθήκης στο Υποθηκοφυλακείο Βάμου Χανίων, παρά την προηγούμενη απαγόρευση !!! καταδιωκτικών μέτρων γνωστοποιεί τα ακόλουθα:
Οι νομικοί εκπρόσωποι του δανειολήπτη μέλους του ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ, κοινοποίησαν, με τον πανηγυρικό νομικό τύπο της εξώδικης δήλωσης - γνωστοποίησης, την προσωρινή ΔΙΑΤΑΓΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ του αρμοδίου Δικαστηρίου στον νόμιμο εκπρόσωπο της ανώνυμης τραπεζικής εταιρείας ALPHA BANK στο Ρέθυμνο.
Παρόλα αυτά η δικηγόρος της ίδιας τράπεζας προσήγαγε την ανασταλείσα, κατά την εκτελεστική της δύναμη, διαταγή πληρωμής, ενώπιον της Υποθηκοφύλακος Βάμου Χανίων, η οποία, χωρίς να διενεργήσει κατά τον κρίσιμο χρόνο, τον προσήκοντα έλεγχο νομιμότητας, ώστε με αμάχητη βεβαιότητα να είχε διαπιστωθεί ότι η εν λόγω διαταγή πληρωμής ....
.....είχε απωλέσει, την εκτελεστική της δύναμη, εκτέλεσε τα κελεύσματα της τραπεζικής ανομίας και, ενέγραψε κατά παράβαση του υπηρεσιακού της καθήκοντος, προσημείωση υποθήκης εις βάρος του εν λόγω δανειολήπτη μέλους μας, αρνούμενη ακολούθως πεισματικά μέχρι και σήμερα, να εφαρμόσει την αρχή της νομιμότητας και να αναλάβει την υπηρεσιακή ευθύνη των ποινικώς, αστικώς και πειθαρχικώς καταλογιστέων ενεργειών της, ανακαλώντας την παράνομη πράξη της.
Η άμισθη υποθηκοφύλακας Βάμου Χανίων ενέγραψε προσημείωση υποθήκης εις βάρος ακινήτου του μέλους μας Παναγιώτη Ζυμβραγουδάκη, σε εκτέλεση Διαταγής Πληρωμής, παρότι η εκτελεστική δύναμη αυτής της Διαταγής Πληρωμής είχε ήδη ανασταλεί με προσωρινή Διαταγή του Προέδρου Πρωτοδικών Ρεθύμνου.
Πληροφορούμε όλους τους εμπλεκομένους, στην επίσπευση διαδικασιών  αναγκαστικής εκτέλεσης, Υποθηκοφύλακες και Συμβολαιογράφους, ότι στην Ελληνική επικράτεια εφαρμόζεται το Σύνταγμα και οι Νόμοι της Ελληνικής Δημοκρατίας και ότι, η συνεχής και αδιάλειπτη λειτουργία των πολιτειακών θεσμών της χώρας, είναι παρούσα και ενεργή και, δεν υποκαθίσταται από την ασύγγνωστη υπηρεσιακή αμέλεια δημοσίων λειτουργών, ούτε από την αυθαιρεσία της τραπεζικής ανομίας και δεν κάμπτεται ούτε από την επιρροή που ασκούν οι συστημικές τράπεζες στο κοινωνικό, οικονομικό και πολιτικό περιβάλλον.
Γνωστοποιούμε επίσης, σε κάθε αρμόδιο Συμβολαιογράφο και Υποθηκοφύλακα που μπορεί, είτε από βαρειά αμέλεια είτε από ενσυνείδητη προαίρεση, να ακολουθήσει το παραβατικό υπηρεσιακό παράδειγμα της Υποθηκοφύλακος Βάμου Χανίων, δηλαδή εγγραφής Υποθήκης βάσει Διαταγής Πληρωμής που έχει ανασταλλεί !!! με προσωρινή Διαταγή του αρμόδιου Δικαστηρίου, ότι σε κάθε περίπτωση, θα αξιοποιήσουμε κάθε πρόσφορο επικοινωνιακό μέσο και θα προβούμε σε όλες τις επιβαλλόμενες ένδικες ενέργειες για τον άμεσο καταλογισμό των αστικών και ποινικών ευθυνών και την αποτελεσματική νομική προστασία των προσωπικών, οικονομικών και περιουσιακών αγαθών που προσβάλλονται, παραβιάζονται ή υπονομεύονται.
Το ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ θα συνεχίσει αταλάντευτα και με την ίδια αποφασιστικότητα, να παρέχει την επιβαλλόμενη από τις περιστάσεις Νομική Προστασία στα μέλη του, αλλά και σε κάθε δοκιμαζόμενο πολίτη – καταναλωτή, και θα επιδιώξει, κάθε αναγκαία νομική ή επικοινωνιακή σύγκρουση και αντιπαράθεση, με όλους εκείνους που θεωρούν ότι, η αντιμετώπιση και η υπέρβαση της οικονομικής κρίσης επιβάλλει την κατάλυση της οικονομικής και κοινωνικής αξιοπρέπειας των πολιτών – καταναλωτών, την τρομοκράτηση και την μετάλλαξη τους σε σύγχρονους οικονομικούς δουλοπάροικους και πολιτικούς απελεύθερους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: