Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

ΠΕΡΙ ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑΣ ΟΔΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Χθες έγραψα για την ονοματοδοσία των οδών της πόλης και τι έχει κάνει η επιτροπή ως και  τώρα ... σήμερα πήρα απάντηση όχι επίσημη αλλά εμπεριστατωμένη.
 - Έχουν ονοματιστεί όλοι οι δρόμοι από τον Άγιο Αντώνη και τον Πύργο... χρειάζεται όμως μια γενική ανασκόπηση και τον Σεπτέμβριο που θα ξανασυσταθεί η επιτροπή θα παραδώσει στον Δήμο τις προτάσεις της τεκμηριωμένα. Μάλιστα θα ζητηθεί δέσμευση υλοποίησης μιας και θα έχει αλλάξει η δημοτική αρχή ως τότε, αλλά και επειδή η δαπάνη της υλοποίησης της ονοματοδοσίας, ολόκληρης της πόλης, θα είναι πολύ σημαντική.
- Ας ελπίσω ότι θα τελειώσει και αυτό και εύχομαι το νέο δημοτικό συμβούλιο να αποδεχτεί την προσπάθεια της επιτροπής.


Δεν υπάρχουν σχόλια: