Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2019

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ

Τακτική συνεδρίαση στις 10 Ιουνίου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:30 μ.μ. στην αίθουσα της Τοπικής Κοινότητας Δραπανιά, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Έγκριση μετακίνησης κ. Δημάρχου στην Αθήνα.
2. Τροποποίηση προϋπολογισμού έτους 2019.
3. Τριμηνιαία έκθεση προϋπολογισμού Α τριμήνου 2019.
4. Έγκριση παραλαβής υπηρεσιών.
5. Καθορισμός αριθμού μαθητευομένων για απασχόληση στο Δήμο Κισσάμου για το σχολικό έτος 2019-2020.
6. Παράταση εκτέλεσης έργου "Προσωρινή πρόσβαση για απεγκλωβισμό κατοίκων Οικισμού Σινενιανών Τ.Κ.Σηρικαρίου" έως 6-7-2019.
7. Παράταση εκτέλεσης έργου 'Προσωρινή πρόσβαση για απεγκλωβισμό κατοίκων Οικισμού Μουρί Τ.Κ.Βουλγάρω έως 6-7-2019.
8. Ορισμός επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής έργου <Αποκατάσταση βατότητας αγροτικού δικτύου Κισάμου από την βροχόπτωση της 17-5-2017>
9. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής έργου "Βελτίωση-Ενίσχυση άρδευσης Σφηναρίου με αξιοποίηση χειμέριων απορροών".
10. Έγκριση δικαιωμάτων διέλευσης εταιρείας COSMOTE.
11. Διορθώσεις χρηματικών καταλόγων. (Εισήγηση Οικονομικής Υπηρεσίας)
H ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΒΑΡΟΥΧΑΚΗ-ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: