Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ...

Γίναμε θέμα και στις επαρχίες. gr .....
Η εικόνα προκαλεί προφανώς εύλογο προβληματισμό αλλά και ποικίλα ερωτηματικά στα οποία επιβάλλεται να δοθούν απαντήσεις και άμεσα:
Α) Το έργο ολοκληρώθηκε τελικά πριν από πέντε μήνες ή παρέμεινε ημιτελές…;
Β) Αν θεωρητικά ολοκληρώθηκε, επισήμως παραδόθηκε και αν ναι, από ποιους, ποιος ή ποιοι υπέγραψαν σε αυτή την περίπτωση για την παραλαβή του…;
Γ) Υπάρχουν εργολαβικές αστοχίες ή κάποιοι λεηλάτησαν την εγκατάσταση…;
Το έργο στοίχισε επαναλαμβάνουμε περίπου 300.000 ευρώ, τα οποία βάση της παραπάνω εικόνας, μοιάζουν να… πετάχτηκαν.
Υ.Γ
Το θέμα παρουσιάζεται σήμερα, δέκα ημέρες περίπου μετά τις εκλογές και την ανάδειξη της νέας δημοτικής αρχής, για να μην θεωρηθούμε εγκάθετοι και προβοκάτορες.
Τα συμπεράσματα δικά σας.
Φιλικά και Πάντα Καλοπροαίρετα 
 “Ο Κύριος Έπαρχος”

Τώρα θα το πήραν χαμπάρι οι επαρχίες ...μετά τις εκλογές που βγάλαμε..... Αρναουτακη...  γιατί αν ρωτούσαν θα μάθαιναν οτι είναι έργο της περιφέρειας... Για ρωτήστε λοιπόν εσείς που είσαστε κοντά στην περιφέρεια αν το παρέλαβαν;
Πάντως κακό στον Δήμο δεν θα κάνατε έτσι και αλλιώς......
Για ρωτήστε την περιφέρεια μπας και μάθουμε και μεις;
Ένας Έπαρχος θα κάνει παρέα με τον Περιφερειάρχη.....έτσι δεν είναι;

Δεν υπάρχουν σχόλια: