Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

ΕΛΑΦΟΝΗΣΙ...

 Καθημερινά συμπληρώνουν και διορθώνουν οι εργαζόμενοι στην Μονομετοχική του Δήμου Κισάμου, τις ατέλειες αλλά και τις καταστροφές του χειμώνα, στην παραλία του Λαφονησιού, ώστε να ειναι όλα έτοιμα για την σεζόν που ήδη ξεκίνησε, αλλά και για να υποδεχτούμε την Γαλάζια σημαία για τέταρτη φορά.
Φυσικά η περιοχή για να ξεμπλοκάρει και να αναδειχτεί σε παράδεισο μετά και την υποχρεωτική εισβολή των χιλιάδων επισκεπτών πρέπει να έχει την βοήθεια αλλά την συνεργασία των όμορων Δήμων. Δίχως καλή συνεργασία είναι δώρο άδωρο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: