Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 8 Ιουνίου 2019

ΑΝΤΕ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

Δηλαδή στην Νέα Δημοκρατία υπάρχει καλύτερος από τον Κονταξή, υπάρχει κανείς άλλος που δίχως να κάνει πολλά μάζεψε το 1/4 των ψήφων που πήρε ο Μαρκογιαννάκης στα Χανιά; Μην τρελαθούμε; Απλά όλοι γνωρίζουμε ότι οι 7.600 ψήφοι   δημιουργούν ..φόβο.
Καιρός να καταλάβει η ΝΟΔΕ Χανίων αλλά και οι ιθύνοντες στην Κίσαμο ότι χρειαζόμαστε ένα δικό μας άνθρωπο στα έδρανα της Βουλής... δεν είναι ανάγκη να ψάχνουν δεξιά και αριστερά.. τον έχουν έτοιμο. Μάλιστα είναι η μια καλή περίπτωση να κοντράρει και τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ που απ΄ότι έμαθα στο ψηφοδέλτιο του θα υπάρχει Κισαμίτης.
Και φυσικά πέρα από κάθε κομματική γραμμή, αλλά και επειδή μυρίζει η επιστροφή της Ν.Δ στην κυβέρνηση, η Κίσαμος πρέπει να έχει παντού εκπρόσωπο... είναι η περιοχή που χρειάζεται περισσότερο από κάθε άλλη την κυβερνητική στήριξη μιας και μόνοι μας λίγα καταφέρνουμε.. αλλά και όλοι ξέρουμε την αντιμετώπιση μας, από την περιφέρεια. Φανταστείτε ότι αν δεν είχαμε τις καταστροφικές πλημμύρες θα είμαστε έξω από κάθε σχεδιασμό... 10 χρόνια τα μόνα μας χρήματα που περηφανεύονται ότι μας έδωσαν, ήταν λεφτά για καταστροφές.
Εμείς πρέπει να παίζουμε "μπάλα" πάντα σαν γηπεδούχοι..αντί όμως να το εφαρμόζουμε αυτό σε όλα μας .... είμαστε φιλοξενούμενοι ακόμα και στην...περιοχή μας.

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Ένας υπέροχος κύριος άξιος.. Μέσα από την υπέροχη ευγένεια του θα μας προβάλει τα Χανιά μας.. Ανεξάρτητα από ποια παράταξη υποστήριζεται..