Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019

ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΛΑΤΑΝΟΥ

Μια αλλαγή της τελευταίας στιγμής με τα τελικά του πρωτοδικείου να αλλάζουν και να δίνουν θέση στο νέο πενταμελές τοπικό συμβούλιο του Πλατάνου, στην Κατερίνα Νικολακάκη που πλέον ισοβαθμεί στην δεύτερη θέση με τον Μαργαριτάκη Φώτη, με 97 ψήφους.
Φυσικά αλλαγή είχαμε και στο συνδυασμό "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΦΑΛΑΣΑΡΝΩΝ" αφού η καταμέτρηση έδωσε ψήφους στον Μανώλη Χουρδάκη που πέρασε στην πρώτη θέση δίχως βέβαια να αλλάζει κάτι.  
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΦΑΛΑΣΑΡΝΩΝ                                      
Χουρδάκης Εμ.                  176
Καρεφυλάκης Νικ.             173  
Αννουσάκης Αντ.               137    
Κουντουράκη Μερ.              79
Λουπασάκης   Αγ.               75
Βολακάκη  Ελπ.                  45   
                                         
ΚΙΣΑΜΟΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΔΥΝΑΜΗ                                   
Λουπασάκης Χρ.                281
Μαργαριτάκης Φ.                 97
Νικολακάκη Κατ.                  97
Γεωργακάκη Ελ.                  95
Γοναλάκης  Κ.                      89
Ντεντάκης Κων.                   85
Μαραθάκης Σπ.                   74
Χοχλάκη  Στ.                        39
Με βάση αυτά τα αποτελέσματα το 5μελές του Πλατάνου θα αποτελείται απο τους Λουπασάκη Χρύσανθο, Μαργαριτάκη Φώτη, Νικολακάκη Κατερίνα, Χουρδάκη Μανώλη και Καρεφυλλάκη Νικηφόρο

Δεν υπάρχουν σχόλια: