Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2016

ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

O Π.Γ.Σ Κισσαμικός μπορεί να ιδρύθηκε το 1928 και η σπάνια αυτή φωτογραφία να έχει δημοσιευτεί, όμως σαν επίσημο σωματείο άρχισε να "παίζει" ποδόσφαιρο την δεκαετία του 60'.

Στην φωτογραφία μας που έχει ιστορική σημασία διακρίνεται ένας διαιτητής που συμπληρώνει το Φ.Α έξω, ανάμεσα στους φιλάθλους, αφού αποδυτήρια δεν υπήρχαν. Διακρίνεται ο γιατρός του αγώνα κ. Φαντρίδης, αλλά και ο υπεύθυνος εκείνα τα χρόνια καθηγητής Γεωργακάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: